top of page

De oprichting van onze partij!

Bijgewerkt op: 16 jan.

Beweging Verenigd Rechts & Allochtonen (BARV) is met succes opgericht en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Hiermee zijn we nu officieel een politieke partij en kunnen we aan de slag met het verenigen van verschillende gemeenschappen in ons kleine landje om de polarisatie in dit land daadwerkelijk aan te pakken.


Dit doen wij niet door de tweedeling in dit land te stimuleren. Linkse progressieve partijen vallen rechtse partijen aan op hun immigratie standpunten door ze racisten, fascisten en egoïsten te noemen. Of juist andersom door linkse partijen aan te vallen op hun ecologische en inclusieve standpunten door te beweren dat zij niet het beste met hun eigen mensen voort hebben.

Waar is de centrumpartij die zich als lijm dient te gedragen om deze tweedeling te doorbreken? Wie vult dit gat in het politieke spectrum op? Wie wordt de vereniger van dit gepolariseerde land?

Door dit fenomeen wordt ons land al decennia lang in haar greep gehouden door deze wijze van politiek bedrijven. Wat hebben we eraan gehad naast polarisatie (vandaag meer dan ooit), ellende en verafschuwing? Allochtonen stemmen veilig om zichzelf te redden door op Groenlinks, D66 en de PvdA te stemmen. Die partijen zullen hen beschermen door rechtse partijen continu in een kwaad daglicht te zetten en te bestempelen met allerlei nare termen. Als reactie hierop stemmen steeds meer mensen rechts (met name door wanbeleid en affaires), waardoor de PVV, FvD en JA21 tot stand zijn gekomen.

Het begin van het einde van de verdeling in dit land begint bij ons!

We hebben dus aan de ene kant links progressieve Nederlanders, LGBT’ers, allochtonen en anti-rechts stemmers tegenover de rechts-liberalen, conservatieven, nationalisten en anti-links stemmers. Waar is de centrumpartij die zich als lijm dient te gedragen om deze tweedeling te doorbreken? Wie vult dit gat in het politieke spectrum op? Wie wordt de vereniger van dit gepolariseerde land? Wij verzekeren u dat dit onze prioriteit en taak is als nieuwe politieke partij om dit te bewerkstelligen. Wij zullen de lijm zijn die het politieke spectrum zal verbinden. Het begin van het einde van de verdeling in dit land begint bij ons!


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page